Over het huis

Zweden, Värmland, Ekshärad ruim vrijstaand (familie) woonhuis te koop    - richtprijs € 159.000,= 

TE  KOOP aangeboden een zeer ruime, recentelijk gerenoveerde vrijstaande woning ( een voormalig schooltje), gelegen nabij de Klarälven in de provincie Värmland, in de gemeente Hagfors met volledige privacy. Het object beschikt over totaal 6 ruime slaapkamers ( 12 slaapplaatsen), 3 badkamers, 4 verblijfsruimtes, 3 compleet ingerichte keukens, fitnessruimte, sauna, 7 houtkachels en veel bergruimte.

Indeling : parterre: entree met garderobe, ruime ontvangsthal met toilet en toegang naar 3 (tweepersoons)slaapkamers, een badkamer met 2 gescheiden douches en een toilet. Verder een zeer ruime living ( 60 m2) met een eiken parketvloer, speksteenhoutkachel, zithoek, snookertafel, tv/leeshoek en een doorloop naar een ruime modern ingerichte woon/eetkeuken.

Via een tussenhal bereikt men de zijvleugel van het object met werkkamer, woonkamer met houtkachel, ruime slaapkamer met inbouwkastenwand en een volledig en gezellig ingerichte 2e woon/eetkeuken met kokspitshoutkachel (warmte en kookplaat). Verder nog een ruime badkamer, een separaat toilet en de toegang naar de achteringang met veranda met uitzicht over het dal van de Klarälven.
Vanuit de binnenhal en via een imposant trappenhuis bereikt men de 1e etage met overloop en toegang naar  2 ruime (tweepersoons) slaapkamers, wederom een verblijfsruimte ( ook als extra slaapkamer te gebruiken )  met een speksteenkachel en een ruime 3e woon/eetkeuken. Verder nog een badkamer, separaat toilet en een multifunctionele ruimte met fitnessfaciliteiten ( voorheen gymlokaaltje). Verder veel bergruimtes. Op de 2 etage bevindt zich een ruime bergvliering.

In het souterrain bevindt zich een wasruimte, watervoorziening ( eigen bron), 2 warmwaterboilers, sauna met ontspanningsruimte en houtkachel en veel bergruimte.

Alle vertrekken worden verwarmd door zelfstandige verwarmingsunits en meerdere slaapkamers kunnen  verwarmd  worden door middel van een daar aanwezige speksteenkachel, waardoor een zeer romantische sfeer ontstaat. Rondom de woning bevindt zich een ruime tuin van circa 6.300 m2. Een deel daarvan is omheind ( ideaal voor kinderen en/of honden). Verder een prachtig uitzicht over de bossen, het dal en de Klarälven ( op 200 meter). Ook zijn er voldoende parkeermogelijkheden aanwezig. Ondanks de grootte van het object is door de indeling en inrichting een heerlijke sfeer gecreëerd, waardoor het voor zowel een gezin met kinderen als met een wat grotere samenstelling het heerlijk vertoeven is in de Bergatrollet.

De woning is ook uitermate geschikt voor een combinatie van wonen met BED AND BREAKFAST.

Ook voor een woongemeenschap is het object uitermate geschikt. ( te verdelen in 2 of 3 units )


Het object is het gehele jaar uitstekend te bereiken en is gelegen nabij route 62, een verbindingsweg tussen Hagfors en Ekshärad. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u daar uitstekend terecht. In de direkte omgeving is het mogelijk gebruik te maken van vis- en jacht mogelijkheden, vlot- en kanovaren, paardrijden en fiets- en wandeltochten. Ook worden er safari’s op elanden en wolven  georganiseerd. In de winter behoort behalve wandelen, langlaufen en skiën, sneeuwscooteren tot de mogelijkheden. Ook de Zweedse Rally vindt in de directe omgeving plaats.

Op ca. 10 km, Uddeholm/Rada, bevindt zich een prachtig gesitueerde/geoutilleerde 18 holes golfbaan.

 Bijz. souterrain 175 m2, parterre 275m2, 1e etage 230 m2. Grondoppervlakte ca. 6.300 m2.

Richtprijs € 159.000,= k.k.
 

Boekingskalender; klik voor meer informatie

Juni 2022 Juli 2022
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30